top of page

Midilli'de her şey var... Kaplıca'ya ne dersiniz?



Midilli, ziyaretçilerine bir çok farklı olasılık sunan, Yunanistan'ın yüzölçütmü bakımından üçüncü büyük adası. Sunduğu farklı, hatta belki de beklemediğiniz bir mekan ise, Therma Kaplıcası. Midilli'ye sadece 7 km mesafedeki bu kaplıcada, sadece banyo yapmakla kalmayıp, içecek ve alkollü içki alabilir, yemek yiyebilirsiniz.


Suyu orta sıcaklıkta, metalik, gazsız olup, romatizmaya, nevraljik, damar, jinokolojik problemler ile kronikleşen yaralanmalara iyi geldiği söylenmekte. Kadın-erkek ayrı kapalı havuzları ve karışık jakuzi olanakları sunmakta. Ayrıca yine açık olan, yüzme havuzundan da yararlanmanız mümkün. Fiyatları (Nisan 2018 itibarı ile) 3 ile 5 Eur arasında değişmekte. Ancak özel banyo isterseniz, 8.45 Eur'a bu olasılıktan da yararlanma imkanınız var.


Diğer olasılıklar ise; shiatsu, Thai yoga masajı, aromaterapi masajı, reflexoloji, peeling, Hint masajı, gua sha, moxa, sıcak taş, antiselülüit masaj ve bardak çekme gibi çok çeşitlidir. Her biri için 18-40 Eur arası ayrı fiyatlar uygulanmaktadır.


Bunların hiç birini istemiyorum derseniz, sahilde yüzebilir veya belki de en iyisi, içeceğinizi yudumlarken, tepelerden batan güneşi izleyebilirsiniz. Midilli hariç, herhangi bir adada, dağlardan batan güneşi görmek çooook nadir yaşanacak bir ayrıcalıktır....


104 görüntüleme

コメント


bottom of page