top of page

UYGUN FİYATLI TATİL YAPILABİLECEK ŞEHİRLER

Bugün sizlere, en uygun şekilde tatil yapacağınız. Avrupa’nın en iyi şehirlerini listeledim.


St.Emilion

Ve listemize St.Emilion ile Başlıyoruz Zamana yolculuk yaşayacağınız bu kentte,uygun fiyatla tatil yapmak isteyenlerin dikkatini çekiyor. Fotoğraf makinenizi yanınızdan sakın ayırmayın.Tarihi içinde hissedeceğiniz, efsanevi dar sokakları , dar sokaklara inşa edilmiş kafe ve restoranlarıyla büyüleyici bir yer olan Emilion, turistlerinde Bordeaux'da en çok ziyaret ettiği yerler arasında geliyor.ve bu şehrin en altı özelliklerinden biriside içinde yer altı kilisesinin olması.



Bordeaux

Fransa'da tatil denilince akla şarap geliyor,şarap geldiğinden dolayı ise üzüm üretimi oldukça fazla özellikle yerli halkın bulunduğu kasabalara doğru çıktığınız da, şarapların başkentine inmeniz mümkün.


Milano

Özellikle kış aylarında ucuzlayan avantaj sevenlerin şehri olan Milano, sanat, moda,tarihi sokakları,büyüleyici mekanlarıyla Milano Kalabalık bir nüfusa sahip olan Milano'da ,yaklaşık nüfus 1,5 milyon civarındadır.Yazları bunaltıcı sıcakların hakim sürdüğü bu şehirde kışları bol yağışlı havasıyla da ünlüdür.


Napoli

İtalya‘nın en büyük üçüncü büyük şehri olma özelliği gösteren Napoli; tarihi, sanata verdiği değer , mimari ve farklı kültürel değerleri neticesinde Avrupa için oldukça önemli bir turizm şehri.Bünyesinde çokça UNESCO Dünya Mirasları listesinde de yer bulan bu kent daracık sokakları ve köklü geçmişiyle turistlerin de oldukça dikkatini çekmektedir


ROMA

3 MİLYONA YAKIN NUFUSUYLA. İtalya'nın, Lazio bölgesinin ve aynı zamanda Roma ilinin başkentliğini üstlenmiştir . MÖ 1. yüzyılda Augustos liderliğinde kurulmuş olan Roma İmparatorluğu, Akdeniz’de uzun bir süre ,hüküm sürmüştür ve dünyanın en büyük imparatorlukları arasında yer almıştır. 375 yılında Kavimler Göçü ile yaşayacağı büyük yıkımın ardından 395’te Doğu Roma ve Batı Roma olarak ikiye bölünmüştür Batı Roma, 476’da ki Germen saldırısı sonucu yıkılırken, Doğu Roma (Bizans İmparatorluğu) 1453 tarihinde Fatih’in İstanbul’u fethiyle yıkılmıştır...



39 görüntüleme
bottom of page