top of page

Size Midilli ile ilgili bir sır vereyim mi?

Geçip, gitmediğiniz için teşekkürler ama sonrasında siz de bana teşekkür edeceksiniz inanın :)


Bana göre yakın bölgede türünün tek örneği olan bir yemek yerinden sözedeceğim. "Yemek yeri" dedim, çünkü ne bir restorant, ne bir kafe, ne de bir taverna... Sadece birinin deniz kenarındaki evi... Başından boğazı ile ilgili sağlık sorunu geçtiğinden, konuşamıyor, konuşması fısıltı ile ancak...

Girişi kaçırmamak için çok dikkatle ilerlemelisiniz yolda. Haritada görülen yere varsanız bile, girişi görememeniz mümkün. Giriş tamamı ile yeşille kaplanmış olabilir ve dikkatli bakıldığında bir giriş görmek mümkün. Aracınızı, hemen yolun sol tarafındaki boş alana park edebilirsiniz.


Öyle menü falan yok. Kimse ne istersiniz diye sormuyor. Zaten misafir olarak gelmediniz mi? O nedenle varsa, masaya onlar geliyor kişi sayısına göre. Size sadece ne içeceğiniz soruluyor. Siz uzo, bira etc arasında seçim yapıyorsunuz.

Yer bulursanız direkt denize bir metre veya ondan da az mesafedeki masada yerinizi alabilirsiniz. Hatta yemek arasında serinlemek için suya girip çıkabilirsiniz de. Birden başka bir masadaki misafirlerden birinin enstrümanı eşliğinde şarkılar söylenmeye başlayabilir.


Yemek bittikten sonra hesap flan sormuyorsunuz. Direkt sunulan yemek için, kendi biçtiğiniz ücreti bırakıyorsunuz masaya. Bırakılan bu miktar kişi başı 10 EUR'dan az olmuyor.

Bence deneyin...

173 görüntüleme
bottom of page